Digitale Menuborden

Het opzetten van een aansprekende presentatie is dé succesfactor van een digitaal menubord, onze jarenlange ervaring op dit vlak maakt ons uw partner.


Verleidelijke presentaties

 

Onze klanten kiezen voor ons op basis van onze horeca expertise op het gebied van multimedia, campagnes, ontwerp, video, fotografie en strategie. 

We bedenken en onderbouwen creatieve ontwerpen die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten.

Samen creëren we een onderscheidende presentatie welke aansluit bij het doel wat u voor ogen heeft. Hierbij staat effectiviteit van de content voorop, zodat we uw doelgroep weten te raken en verleiden. 

Betrouwbare hardware

 

Hardware van professionele kwaliteit zorgt dat u er op kunt vertrouwen dat uw presentatie altijd zichtbaar is. De Digitale hardware is uitvoerig getest optimaal afgestemd op toepassing in een horeca omgeving. 

De Digitale mediaspelers vormen een uitstekend platform voor opslag en weergave van de hoogwaardige presentaties. De mediaspelers zijn ontwikkeld voor de meest veeleisende multimedia, waardoor de content moeiteloos, haarscherp getoond wordt. 

Beeldkwaliteit is belangrijk. De professionele monitoren van De Digitale bieden scherpe, heldere details, ongelofelijk contrast en realistische kleuren voor levensecht beeld. 

Unieke dienstverlening

 

Wij borgen een optimale presentatie met onze full-service dienstverlening door onze studio. Onze studio maakt gebruik van ons moderne content management systeem waarin uw programma gepland wordt. Dit kan zelfs op tijd, of andere externe factoren, zodat dit optimaal op de behoefte van uw klant is afgestemd. 

Uw programma wordt gemaakt in professionele videosoftware, zodat al uw wensen op het gebied van vormgeving gerealiseerd kunnen worden.

De software zorgt in combinatie met de hardware voor een kristalhelder beeld, optioneel zelfs in 4K resolutie. Onderscheidend is de ondersteuning van screen-takeovers, een visueel indrukwekkende wijze van presenteren.