Promo

Verleid klanten met digitale menuborden

Marktleider in digitale menuborden

Unieke horeca expertise. Totale professionele ontzorging, van verleidelijke presentaties tot betrouwbare hardware.

Ultieme menupresentatie

Op basis van jarenlange ervaring en marktonderzoek hebben we de ultieme menupresentatie ontworpen. Inmiddels is het effect van deze presentatie al bewezen in de praktijk. Ga naar onze projecten en bekijk de verschillende opgeleverde projecten op basis van dit template.

 


Maatwerk

Onze klanten kiezen voor ons op basis van onze horeca expertise op het gebied van multimedia, campagnes, ontwerp, video, fotografie en strategie.

We bedenken en onderbouwen creatieve ontwerpen die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten.

Samen creëren we een onderscheidende presentatie welke aansluit bij het doel wat jij voor ogen hebt. Hierbij staat effectiviteit van de content voorop, zodat we de doelgroep weten te raken en verleiden.

Laat je inspireren


Betrouwbare hardware

Hardware van professionele kwaliteit zorgt ervoor dat je er op kunt vertrouwen dat de presentatie altijd zichtbaar is. De Digitale hardware is uitvoerig getest optimaal afgestemd op toepassing in een horeca omgeving.

De Digitale mediaspelers vormen een uitstekend platform voor opslag en weergave van de hoogwaardige (4K) presentaties. De mediaspelers zijn ontwikkeld voor de meest veeleisende multimedia, waardoor de content moeiteloos, haarscherp getoond wordt.

Beeldkwaliteit is belangrijk. De professionele monitoren van De Digitale bieden scherpe, heldere details, ongelofelijk contrast en realistische kleuren voor levensecht beeld.


Unieke dienstverlening

Wij borgen een optimale presentatie met onze full-service dienstverlening door onze studio. Onze studio maakt gebruik van ons moderne content management systeem waarin het programma gepland wordt. Dit kan zelfs op tijd, of andere externe factoren, zodat dit optimaal op de behoefte van jouw klant is afgestemd.

Het programma wordt gemaakt in professionele videosoftware, zodat al jouw wensen op het gebied van vormgeving gerealiseerd kunnen worden.

De software zorgt in combinatie met de hardware voor een kristalhelder beeld, optioneel zelfs in 4K resolutie. Onderscheidend is de ondersteuning van screen-takeovers, een visueel indrukwekkende wijze van presenteren.

Laat je inspireren

Bel ons
085-773 18 43

Stuur een bericht

Advies nodig?
  Sluiten