Verleid klanten met digitale menuborden

Ultieme menupresentatie

Op basis van jarenlange ervaring en marktonderzoek hebben we de ultieme menupresentatie ontworpen. Inmiddels is het effect van deze presentatie al bewezen in de praktijk. Ga naar onze projecten en bekijk de verschillende opgeleverde projecten op basis van dit template.


Bekijk de demo

 


Maatwerk

Jij bent koning! Onze klanten kiezen voor De Digitale op basis van onze expertise in strategie, multimedia, campagnes, ontwerp, video en fotografie.

We bedenken en onderbouwen creatieve ontwerpen die aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw klanten.

Samen creëren we een onderscheidende presentatie die laat zien wat jij wilt. Hierbij staat effectiviteit van de content voorop, zodat we de doelgroep weten te raken en verleiden.

Laat je inspireren


Betrouwbare hardware

Hardware van professionele kwaliteit zorgt ervoor dat je erop kunt vertrouwen dat de presentatie altijd zichtbaar is. De Digitale hardware is uitvoerig getest en optimaal afgestemd op toepassing in een horeca omgeving. De Digitale mediaspelers vormen een uitstekend platform voor opslag en weergave van de hoogwaardige (4K) presentaties.

De mediaspelers zijn ontwikkeld voor de meest veeleisende multimedia, hierdoor wordt de content moeiteloos en haarscherp getoond. Beeldkwaliteit is belangrijk. De professionele monitoren van De Digitale bieden scherpe, heldere details, ongelofelijk contrast en realistische kleuren voor levensecht beeld. Daar kijkt iedereen van op!


Unieke dienstverlening

Een optimale presentatie van jouw producten borgen wij met de fullservice dienstverlening van onze studio. Met gebruik van ons moderne content management systeem maken wij een programma waarin al jouw producten goed naar voren komen. Om het programma optimaal op de behoefte van de klant af te stemmen, kunnen er op verschillende tijden verschillende producten uitgelicht worden.

Het programma wordt gemaakt in professionele videosoftware, zodat al jouw wensen op het gebied van vormgeving gerealiseerd kunnen worden. De software in combinatie met de hardware zorgt voor een kristalhelder beeld, optioneel zelfs in 4K Ultra HD-resolutie. Onderscheidend en visueel indrukwekkend is de mogelijkheid om een presentatie over meerdere schermen te laten afspelen.

Bel ons
085-773 18 43

Stuur een bericht

Advies nodig?
  Sluiten