Vacature 1

Verleid klanten met digitale menuborden

Ultieme menupresentatie

Op basis van jarenlange ervaring en marktonderzoek hebben we de ultieme menupresentatie ontworpen. Het effect van deze presentatie is al ruimschoots bewezen in de praktijk. Wij bieden content waarmee je de gast begrijpt en verleidt.

Bekijk de demo

 


Maatwerk

Jij bent koning! Onze klanten kiezen voor De Digitale op basis van onze expertise in strategie, multimedia, campagnes, ontwerp, video en fotografie.

We bedenken en onderbouwen creatieve ontwerpen die aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw klanten.

Samen creëren we een onderscheidende presentatie die laat zien wat jij wilt. Hierbij staat effectiviteit van de content voorop, zodat we de doelgroep weten te raken en verleiden.

Laat je inspireren


Betrouwbare hardware

Hardware van professionele kwaliteit zorgt ervoor dat je erop kunt vertrouwen dat de presentatie altijd zichtbaar is. De Digitale hardware is uitvoerig getest en optimaal afgestemd op toepassing in een horeca omgeving. De Digitale mediaspelers vormen een uitstekend platform voor opslag en weergave van de hoogwaardige (4K) presentaties.

De mediaspelers zijn ontwikkeld voor de meest veeleisende multimedia, hierdoor wordt de content moeiteloos en haarscherp getoond. Beeldkwaliteit is belangrijk. De professionele monitoren van De Digitale bieden scherpe, heldere details, ongelofelijk contrast en realistische kleuren voor levensecht beeld. Daar kijkt iedereen van op!


Beter in beeld

Wij borgen een optimale presentatie met de full-service ontwerp diensten van onze studio. Met gebruik van ons moderne content management systeem maken wij een programma waarin al jouw producten op het juiste moment gepresenteerd worden. Onze studio maakt gebruik van high end workstations voorzien van professionele videoproductie-software. Dit geeft de ontwerpers optimale ontwerp vrijheid, zodat de content optimaal op de behoefte van jouw gast is afgestemd.

En zijn er wijzigingen of toevoegingen aan jouw programma of video? Dan staan wij altijd klaar om jouw wensen vlot en professioneel door te voeren. Zo helpen wij jou je boodschap in beeld te brengen en actueel en relevant te houden.

Bel ons
085-773 18 43

Stuur een bericht

Advies nodig?
  Sluiten