Vacature 1

Creëer beleving met aansprekende instore campagnes

Aankoopbeleving

Het toepassen van instore narrowcasting biedt de mogelijkheid om rechtstreeks met de consument te communiceren. Hiermee geef je klanten een optimale aankoopbeleving. Activeer jouw klant tot het doen van een aankoop door een creatieve presentatie. Onze expertise helpt om strategisch te ondersteunen en visueel aantrekkelijk jouw boodschap over te brengen.

Meer informatie


Professionele hardware

De Digitale hardware is uitvoerig getest optimaal afgestemd op toepassing in een retail omgeving. Hardware van professionele kwaliteit zorgt dat je er opkunt vertrouwen dat de presentatie altijd zichtbaar is.

De Digitale mediaspelers staan garant voor vloeiende weergave van de hoogwaardige presentaties. De mediaspelers zijn ontwikkeld voor de meest veeleisende multimedia, waardoor de content moeiteloos, haarscherp getoond wordt.

Beeldkwaliteit is belangrijk. De professionele monitoren van De Digitale bieden scherpe, heldere details, ongelooflijk contrast en realistische kleuren voor levensecht beeld.


Contentproductie

“Content is king”, een veelgehoorde slogan bij toepassing van digitale communicatie. Bij De Digitale is dit onze kerncompetentie. Met een eigen studio en team van contentproducenten zijn we in staat om content op een hoog niveau te produceren. Wij zorgen voor een inspirerende kijkervaring.

Onze beeldcommunicatie intrigeert: online en instore. Onze werkwijze is helder en beeldbepalend. Wij realiseren complete programma’s of een vernieuwend concept.

Meer informatie


Unieke dienstverlening

Een optimale presentatie van jouw producten borgen wij met de fullservice dienstverlening van onze studio. Met gebruik van ons moderne content management systeem maken wij een programma waarin al jouw producten goed naar voren komen. Om het programma optimaal op de behoefte van de klant af te stemmen, kunnen er op verschillende tijden verschillende producten uitgelicht worden. Het programma wordt gemaakt in professionele videosoftware, zodat al jouw wensen op het gebied van vormgeving gerealiseerd kunnen worden.

De software in combinatie met de hardware zorgt voor een kristalhelder beeld, optioneel zelfs in 4K Ultra HD-resolutie. Onderscheidend en visueel indrukwekkend is de mogelijkheid om een presentatie over meerdere schermen te laten afspelen.

Bel ons
085-773 18 43

Stuur een bericht

Advies nodig?
  Sluiten