Vacature 1

Onze visie

Onze visie

Vandaag de dag zijn schermen niet meer weg te denken uit de publieke omgeving. De transitie naar videomarketing neemt in hoog tempo toe. Vanuit deze gedachte zet De Digitale maximaal in op de professionele ontwikkeling van videocontent en de dienstverlening hieromheen. Wij blijven graag voorop lopen door inzet van de nieuwste tools.

Het conceptmatig verrassen van onze opdrachtgevers is onze missie: we trekken de aandacht van jouw klanten met onze digitale menuborden. Hen verleiden en inspireren met onderscheidende videocontent voor instore, online en interactieve toepassingen. De Digitale speelt in op de trend met het tijd gestuurd beïnvloeden van de getoonde content. Ons product leent zich bij uitstek voor het dynamisch aanprijzen en het tonen van relevante boodschappen op gezette tijden.

Ons doel: Jouw boodschap, gepresenteerd op een digitale wijze, waar niemand van weg kan kijken!

De Digitale staat niet stil, gevoed door inspirerende opdrachtgevers en trends ontwikkelen wij ons product continue. Het consumptiegedrag van consumenten zien we reeds langere tijd veranderen. De traditionele drie maaltijden maken plaats voor een veeltal aan consumptiemomenten. Met ons systeem bieden we hierin de gezochte flexibiliteit, waardoor we kunnen variëren van lunch tot avondsnack maar ook inspelen op variabelen zoals een verkoelend ijsje bij warm weer.

Jij wilt dat je in beeld blijft bij je klant. Wij geloven dat aansprekende content hiervoor beeldbepalend is. Daarom investeren wij in kennis en talent binnen onze contentstudio. Een verleidelijke presentatie spreekt immers tot de verbeelding.

Een revolutie vindt plaats op het gebied van prijsbeleid. In een tijd waarin online prijzen bepaald worden door vraag en aanbod, bereiden wij ons voor op een verschuiving hiervan naar instore. Dit biedt, mits transparant en in het voordeel van jouw klant gepresenteerd, kansen om te sturen in het bezoekmoment. Bied in daluren eens jouw product voordelig aan, of bied gemak, inspelend op een consumptiemoment. Stof tot nadenken, iets wat wij graag samen met jou doen!

Laat je inspireren

Bel ons
085-773 18 43

Stuur een bericht

Advies nodig?
  Sluiten