Dé orderkiosk.
Het hele assortiment onder je vingertop.

De perfecte medewerker

Het vinden van geschikte horecamedewerkers is een enorme uitdaging. Eenmaal ingeregeld is de orderkiosk dagelijks jouw perfecte medewerker. En het mooiste van alles? Je kunt extra kiosken neerzetten die allemaal hetzelfde presteren. Nooit ziek en altijd vrolijk.

 


Digitale gastvrijheid

Mensen raken gewend aan het gebruik van ordersystemen door hun behoefte aan gemak en snelheid. Onze gebruiksvriendelijke applicatie is zo gebouwd dat er een perfecte balans is tussen snelheid, gebruiksgemak en het stellen van de juiste commerciële vragen. Een kiosk kan binnen een comfortabele grens veel meer aanbieden dan een kassa medewerker.

Gastvrijheid zit niet meer in de financiële transactie van het bestelmoment, maar is verschoven naar het uitleveren en serveren. Wij bieden een soepele bestelervaring en nemen hiermee een stuk ‘bestelstress’ bij het bestelpunt weg. De persoonlijke en gastvrije ervaring verschuift hierdoor naar het moment dat je de producten overhandigt aan jouw gast.


Optimale gebruikerservaring

Wij streven naar de perfecte bestelervaring. De user interface is geoptimaliseerd voor een prettige gebruikerservaring. Soepel, snel, logisch maar ook leuk en verleidelijk, want wie kan een passende suggestie tijdens het bestellen niet waarderen?

Wist je dat een orderkiosk jou kan helpen meer omzet te genereren? Wij hebben de perfecte tools verwerkt in onze applicatie. Verleidelijke screensavers nodigen je uit iets lekkers te bestellen. Uitgelichte promoties in de categorieën zorgen voor sturing van de gast naar de producten die jij wil serveren.


Voor de ondernemer

Jij kent jouw gasten als geen ander, wij zijn expert in de manier waarop wij de gast kunnen verleiden. Het gebruik van de orderkiosk leidt niet alleen tot hogere tevredenheid bij de gast, maar natuurlijk ook tot concrete voordelen voor jou als ondernemer. Door het inzetten van de juiste content hebben onze kiosk opdrachtgevers reeds een hogere besteding tot wel 62% gezien. Door de applicatie tot in perfectie rondom jouw assortiment te configureren, wordt er verleid tot meer- en bijverkoop.

Het calculeren van de return on investment is voor ons belangrijk. Wij beloven dat bij voldoende traffic onze kiosk direct rendabel is.

besparings indicatie orderkiosk

Integratie in jouw keuken

Bereik een WOW-effect binnen je bedrijf! Onze order-kiosk heeft de additionele eigenschappen waardoor het hele bedrijfsproces makkelijker, efficiënter en vriendelijker wordt. Wij plaatsen namelijk niet alleen de bestelzuil op de meest strategische plek, maar stellen het complete traject centraal: wat brengt het jou en je bedrijf?!

Alles draait hierbij om een volledige integratie. Zo kunnen wij het systeem koppelen aan ieder back-office systeem, denken mee over hoe processen optimaal kunnen verlopen en wat het beste zou kunnen werken in jouw situatie. Hierbij kun je kiezen voor het bekende nummerweergave systeem, het gebruik van een innovatieve puck / buzzer of een combinatie hiervan.

Verder kan het complete assortiment van de shop geïntegreerd worden: gasten gebruiken de zuil primair als bestelpunt voor eten, maar kunnen ook overige artikelen uit de shop afrekenen via de scanner. Door de kioskbeheertablet in de keuken kun je snel anticiperen op de voorraadstatus: de kiosk schakelt alle producten uit waarvan een ingrediënt niet voorradig is. Zo houd je de klant altijd tevreden.


Hardware

Omdat wij vinden dat álles van hoge en degelijke kwaliteit moet zijn, hebben wij grote aandacht besteed aan de hardware.
De componenten van de bestelzuil, maar ook de schermen, pucks, scanners en printers zijn van buiten én binnen ontworpen volgens de hoogste standaarden. Dit toont zich in het materiaalgebruik en de afwerking van zowel de buiten- als binnenzijde van de bestelzuil.

 


Puck Localisatie Systeem

De ultieme revolutie in jouw keuken en bediening! Het volledig geïntegreerde PLS systeem stelt je in staat om op klassieke wijze je gast te buzzen, of via jouw keukenmanager te lokaliseren en aan tafel te
serveren. Zo biedt je jouw gasten de ultieme verbinding tussen een gastvriendelijke techniek en persoonlijke bediening.

Uniek is de geïntegreerde uitgifte van de pucks uit de kiosk, welke na uitgifte gekoppeld zijn aan de bestelling. Beheer de status van alle bestelling centraal op het keukenscherm en breng rust en orde in de afhandeling en bediening.


Service & support

De installatie van de orderkiosk hebben wij volledig in eigen beheer. De contentafdeling zorgt dat de kiosk up-to-date blijft. Updates worden ruim op tijd gecommuniceerd en zullen wij op horeca vriendelijke tijdstippen doen.

Bij onverhoopte storingen staan wij zo snel mogelijk bij je op de stoep, reserve onderdelen zijn altijd op voorraad. Kortom: onze support afdeling staat altijd voor je klaar!

Bel ons
085-773 18 43

Stuur een bericht

Advies nodig?
  Sluiten