Dé orderkiosk.
Het hele assortiment onder je vingertop.

De perfecte medewerker

Goede horecamedewerkers zijn schaars. Aan onze orderkiosk heb je dagelijks de ideale medewerker: altijd vriendelijk en altijd constant. Jouw huidige medewerkers kun je verderop in het orderproces erg goed gebruiken. En het mooiste van alles? Je kunt extra kiosken neerzetten die allemaal hetzelfde presteren. Nooit ziek en altijd vrolijk!

 


Digitale gastvrijheid

Mensen raken gewend aan het gebruik van ordersystemen door hun behoefte aan gemak en snelheid. Onze gebruiksvriendelijke applicatie is zo gebouwd dat er een perfecte balans is tussen snelheid, gebruiksgemak en het stellen van de juiste commerciële vragen. Een kiosk kan binnen een comfortabele grens veel meer aanbieden dan een kassa medewerker.

Gastvrijheid zit niet meer in de financiële transactie van het bestelmoment, maar is verschoven naar het uitleveren en serveren. Wij bieden een soepele bestelervaring en nemen hiermee een stuk ‘bestelstress’ bij het bestelpunt weg. De persoonlijke en gastvrije ervaring verschuift hierdoor naar het moment dat je de producten overhandigt aan jouw gast.


Optimale gebruikerservaring

Wij streven naar de perfecte bestelervaring. De user interface is geoptimaliseerd voor een prettige gebruikerservaring. Soepel, snel, logisch maar ook leuk en verleidelijk, want wie kan een passende suggestie tijdens het bestellen niet waarderen?

Wist je dat een orderkiosk jou kan helpen meer omzet te genereren? Wij hebben de perfecte tools verwerkt in onze applicatie. Verleidelijke screensavers nodigen je uit iets lekkers te bestellen. Uitgelichte promoties in de categorieën zorgen voor sturing van de gast naar de producten die jij wil serveren.


Voor de ondernemer

Jij kent jouw gasten als geen ander, wij zijn expert in de manier waarop we de gast kunnen verleiden. Het gebruik van de orderkiosk leidt niet alleen tot hogere tevredenheid bij de gast, maar ook tot concrete voordelen voor jou als ondernemer. Door het inzetten van de juiste content hebben onder- nemers, met het gebruik van onze kiosk, een hogere besteding tot wel 62% gezien. Door de applicatie tot in details rondom jouw assortiment te configureren, wordt er verleid tot meer- en bijverkoop.

Het calculeren van de return on investment is voor ons belangrijk. Wij beloven dat bij voldoende traffic onze kiosk direct rendabel is.

besparings indicatie orderkiosk

Integratie in jouw keuken

Onze orderkiosk heeft additionele eigenschappen waardoor het keuken-proces makkelijker, efficiënter en vriendelijker wordt. Wij plaatsen namelijk niet alleen de orderkiosk op de meest strategische plek, maar stellen het complete traject centraal: wat brengt het jou en je bedrijf?

Alles draait hierbij om een volledige integratie. Zo kunnen wij het systeem koppelen aan jouw back-office systeem, denken we mee over hoe processen optimaal kunnen verlopen en wat het beste zou kunnen werken in jouw situatie.
Met de keukenmanager kun je snel anticiperen op de voorraadstatus: de kiosk schakelt alle producten uit waarvan een ingrediënt niet voorradig is. Zo houd je de gast altijd tevreden.


Hardware

Omdat wij vinden dat álles van hoge en degelijke kwaliteit moet zijn, hebben wij grote aandacht besteed aan de hardware.
De componenten van de bestelzuil, maar ook de schermen, pucks, scanners en printers zijn van buiten én binnen ontworpen volgens de hoogste standaarden. Dit toont zich in het materiaalgebruik en de afwerking van zowel de buiten- als binnenzijde van de bestelzuil.

 


Gast oproepsystemen

Gastvrijheid en beleving verbeteren met minder medewerkers? Met het gebruik van een klant oproep- systeem laat je gasten comfortabel aan hun tafel wachten terwijl je tegelijkertijd drukte voorkomt aan de counter. Serveer de bestelling aan de juiste tafel met behulp van lokalisatie of laat je gasten hun bestelling ophalen aan de counter. Kies wat het beste past bij jouw formule en gasten, de oplossing is er!


Inzicht in data

Haal het maximale uit je bedrijf met een helder overzicht van alle belangrijke parameters. Inzicht in het aantal transacties, verkochte producten en gemiddelde bonwaarde. Kennis over je omzet over de afgelopen dag, maand of andere geselecteerde periode helpt om de juiste keuzes te maken.

Gebruik hiervoor het overzichtelijke dashboard van De Digitale, exporteer eenvoudig naar je eigen administratie of koppel met een rapportage-tool van jouw keuze.


Service & support

De installatie van de orderkiosk hebben wij volledig in eigen beheer. De contentafdeling zorgt dat de kiosk up-to-date blijft. Updates worden ruim op tijd gecommuniceerd en zullen wij op horeca vriendelijke tijdstippen doen.

Bij onverhoopte storingen staan wij zo snel mogelijk bij je op de stoep, reserve onderdelen zijn altijd op voorraad. Kortom: onze support afdeling staat altijd voor je klaar!

Bel ons
085-773 18 43

Stuur een bericht

Advies nodig?
  Sluiten