Over De Digitale

De Digitale?

Wij zien onszelf graag als een platform voor het nieuwe bestellen en staan garant voor een open systeem waarbij iedere integratie mogelijk is, van kassa en voor-raadsysteem tot boekhouding.

 


Onze missie

Maak jouw assortiment onweerstaanbaar! Food wordt steeds sterker geïntegreerd in retail en on the go locaties. Ook worden de horecapunten steeds hoogwaardiger en het verwachtingspatroon van de consument hoger. Om hier jouw gast in te ondersteunen en zelfs te blijven verrassen geloven wij in de digitalisering van de horeca. Het centraal en integraal beheren van jouw assortiment en promoties, welke uitblinken in relevantie en verleiding, is hiermee slechts een klik verwijderd van realiteit.

Wij geloven in digitale oplossingen die jou onder-steunen te excelleren en maximaal rendement te halen. De Digitale ondersteunt met persoonlijke professionals op de specialistische vlakken en digitaliseert de arbeidsintensieve processen. 

Ons doel: Een perfect geholpen gast en maximaal rendement door een geoptimaliseerde digitale bestelomgeving.


Waarom De Digitale?

Bij een keuze voor De Digitale kies je voor jarenlange marktkennis en gedegen historie op het gebied van digitale assortiment presentatie. Zo weten wij inmiddels exact wat een gast zoekt en hoe je eten en drinken met elkaar verbindt. Hier richten wij jouw content op in. Onze kracht ligt erin dit te combineren met de ervaring van de ondernemer en de kwaliteit van onze hardware en software. Zo creëren wij een stabiel product, wat volledig aan de wensen van jou en jouw gasten voldoet. 

Wij zien onszelf graag als een platform voor het nieuwe bestellen en staan garant voor een open systeem waarbij iedere integratie mogelijk is, van kassa en voor-raadsysteem tot boekhouding. 


Visueel prikkelen

De Digitale heeft een eigen contentstudio, wat ons onderscheidend maakt. De lijnen zijn hierdoor kort en we zetten unieke, doordachte content neer. Met de jarenlange ervaring die wij hebben op digitaal communicatievlak, hebben wij content ontwikkeld waarmee je de gast begrijpt. 

Iedere orderkiosk of digitale menuborden zijn maatwerk. Daarbij komt er een stuk conceptontwikkeling kijken wat gericht is op het visueel prikkelen van de gast. Binnen de content wordt gebruik gemaakt van geplande- en kunstmatige intelligentie. Er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van tekst en alles wordt ondersteund door pictogrammen en smakelijke foto’s.

Laat je inspireren

 


Toekomstvisie

De Digitale staat niet stil, gevoed door inspirerende opdrachtgevers en trends ontwikkelen wij ons product continu. Het consumptiegedrag van consumenten zien we reeds langere tijd veranderen. Met ons systeem bieden we hierin de gezochte flexibiliteit, waardoor we kunnen variëren van lunch tot avondsnack maar ook inspelen op variabelen zoals een verkoelend ijsje bij warm weer.

Jij wilt dat je in beeld blijft bij je klant. Wij geloven dat aansprekende content hiervoor beeldbepalend is. Daarom investeren wij in kennis en talent binnen onze contentstudio. Een verleidelijke presentatie spreekt immers tot de verbeelding.

Online en instore gaan steeds meer in elkaar over. De digitale aankoopbeleving is minstens zo belangrijk als in jouw restaurant of winkel. De Digitaleontwikkelt daarom digitale winkel- en bestel-omgevingen voor online, bestelzuilen en touch-screens. Gebruiksvriendelijk en gericht op het verleidelijk maken van de producten die jij graag verkoopt. Een perfecte medewerker dus.

Stof tot nadenken, iets wat wij graag samen met jou doen!

Bel ons
085-773 18 43

Stuur een bericht

Advies nodig?
  Sluiten