Vacature 1

Onderscheidend, verrassend en altijd op maat

Bekijk onze FoodReel

Visueel prikkelen

De Digitale heeft een eigen contentstudio, wat ons onderscheidend maakt. Wij produceren videocontent voor een inspirerende kijkervaring: gericht, verleidend en doordacht. Onze werkwijze is helder en kenmerkt zich door beeldbepalend maatwerk.

 


 

 

Beter in beeld

Omdat jouw communicatieve wensen uniek zijn, bedenken en onderbouwen onze multimedia designers creatieve ontwerpen die aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw gasten. Samen creëren we onderscheidende content die laat zien wat jij wilt. Hierbij staat effectiviteit van de content voorop, zodat we doelgroep weten te raken en verleiden.

Laat je inspireren


Fotografie

Het maken van aantrekkelijke presentaties staat of valt bij bronmateriaal. Productfotografie is daarom elementair voor het in beeld brengen van jouw assortiment. Daarnaast is het breed inzetbaar voor instore en online uitingen, waardoor het verrassend rendabel is.

In onze content database staan meer dan 1.000 door ons gemaakte foto’s en videoproducties. Bij een afwijkend assortiment wordt de database aangevuld met door onze fotograaf gemaakte foto’s van jouw producten.


Videocontent

Maximale impact maak je met video- content. De Digitale is gespecialiseerd in het optimaliseren van video voor instore gebruik. Hierin kunnen we adviseren, begeleiden en produceren.

Met ons team van professionals kunnen we jou ontzorgen voor instore-commercials, maar ook voor online video en bedrijfs- en productpresen- taties.

Door de inzet van bewegend beeld komt jouw presentatie tot leven. Ben jij klaar voor de stap naar de toekomst van beeldcommunicatie?


Tot in de puntjes

Wij borgen een optimale presentatie met onze full-service dienstverlening door onze studio. Onze studio maakt gebruik van high end workstations voorzien van professionele videoproductiesoftware. Dit geeft de ontwerpers optimale ontwerp vrijheid, zodat de content optimaal op de behoefte van jouw klant is afgestemd.

Jouw programma wordt gemaakt in professionele videosoftware, zodat alle wensen op het gebied van vormgeving gerealiseerd kunnen worden.

En zijn er wijzigingen of toevoegingen aan jouw programma of video? Dan staan wij altijd klaar om jouw wensen vlot en professioneel door te voeren. Zo helpen wij jou je boodschap in beeld te brengen en actueel en relevant te houden.

Bel ons
085-773 18 43

Stuur een bericht

Advies nodig?
  Sluiten