Onderscheidend, verrassend en altijd op maat

Bekijk onze FoodReel

In beeld

Jouw doelgroep en communicatieve wensen zijn uniek, daarom kenmerkt onze werkwijze zich door maatwerk gerealiseerd door multimedia professionals. Wij produceren videocontent voor een inspirerende kijkervaring. Van verleidelijke productpresentaties voor horeca tot educatieve klusvideo’s voor een bouwmarktketen.

Onze beeldcommunicatie intrigeert: online en instore. Onze werkwijze is helder en beeldbepalend. Wij realiseren complete programma’s of een vernieuwend concept, afgestemd op jouw doel.

Laat je inspireren


Fotografie

Het maken van aantrekkelijke presentaties staat of valt bij bronmateriaal. Productfotografie is daarom elementair voor het in beeld brengen van jouw assortiment. Daarnaast is breed inzetbaar voor alle instore, online en print uitingen, waardoor het verrassend rendabel is.

Wij bieden verschillende vormen en gradaties van productfotografie. Van 360° fotografie, packshot fotografie, assortiment fotografie en high-end branding fotografie. Met stylings specialisten voor food, als ook voor storytelling bij producten en diensten maken wij iedere foto tot een sprekend beeld.

Bekijk ons portfolio bij de projecten en informeer naar een geschikte fotodienst voor jouw organisatie.


Videoproductie

Maximale impact bij jouw doelgroep maak je met videocontent. Door onze ervaring kunnen we efficient hoogwaardige commercials produceren.

Uniek is ons specialisme in het optimaliseren van video voor instore gebruik. Hierin kunnen we adviseren, begeleiden en produceren. Met een team van professionals kunnen we jou ontzorgen voor instore commercials, maar ook voor online video en bedrijfs- en productpresentaties.

Onze onderscheidende kennis om video film in te zetten voor digital signage maakt dat jouw presentatie tot leven komt bij de klant. Bij het produceren houden we nauw contact met onze opdrachtgevers. Met scripts, storyboards en shotlists borgen we het communicatieve doel in onze producties. Ben jij klaar voor de stap naar de toekomst van beeldcommunicatie?


Conceptontwikkeling

Voor instore campagnes waar content centraal staat, zetten we het talent van onze studio breder in dan alleen de productie van het beeldmateriaal. Onze ervaring en kennis op het gebied van instore videomarketing maakt dat we onderscheidende concepten en projecten kunnen ontwikkelen en begeleiden. Dit varieert van de introductie van een interactieve informatiezuil in een retail omgeving tot het bedenken en ontwerpen van de campagne rond de introductie van een nieuw product.

Binnen het concept houden we het doel nauwgezet in beeld. Vooraf bepalen we middels een workshop of afstemsessie samen met jou het beoogde resultaat. Wij geloven in aansprekend beeldmateriaal, wat centraal staat bij de ontwikkeling en realisatie van instore beeldmateriaal. Het beeldmateriaal kun je gebruiken voor instore commercial, interface van een interactieve applicatie, Facebook campagnes en drukwerk. Een totaalplaatje dus!


Service

Wij borgen een optimale presentatie met onze full-service dienstverlening door onze studio. Onze studio maakt gebruik van high end workstations voorzien van professionele videoproductiesoftware. Dit geeft de ontwerpers optimale ontwerp vrijheid, zodat de content optimaal op de behoefte van jouw klant is afgestemd.

Jouw programma wordt gemaakt in professionele videosoftware, zodat alle wensen op het gebied van vormgeving gerealiseerd kunnen worden.

En zijn er wijzigingen of toevoegingen aan jouw programma of video? Dan staan wij altijd klaar om jouw wensen vlot en professioneel door te voeren. Zo helpen wij jou je boodschap in beeld te brengen en actueel en relevant te houden.

Bel ons
085-773 18 43

Stuur een bericht

Advies nodig?
  Sluiten